Afscheid nemen vanuit je hart

Over mij

Mijn naam is Jet van der Heijden. Ik ben geboren in Nederland in 1961.

Mensen en communicatie (talen) fascineren mij. Al op jonge leeftijd wist ik al dat ik het leven volop wilde "beleven" en volgde mijn intuïtie en dromen, en probeerde altijd werk te vinden waarin ik mijn ambities kon integreren.

De dood van mijn zoontje Robin (2002) heeft mij doen beseffen hoe tijdelijk alles is. Het heeft me echter ook geleerd dat het niet uitmaakt hoe lang iemand hier op aarde is, maar welke indruk iemand achterlaat. Dankzij de geboorte van Robin, die mij de onvoorwaardelijke moederliefde heeft laten voelen, maar ook door zijn ziekte en door zijn aardse sterven, heb ik ontzettend veel geleerd over mezelf, over ons bestaan en onze verbondenheid die zelfs niet door de dood verbroken kan worden.

De mogelijkheid om zelf invulling te geven aan het afscheid, heeft mijn wond gezalfd en mij enorm geholpen in mijn rouwproces. De uitvaartbegeleidster die mij hierin liefdevol en heel natuurlijk heeft begeleidt -waardoor ik een mooie herinnering heb overgehouden waarop ik tevreden kan terugkijken- ben ik tot op de dag van vandaag nog dankbaar. Dit heeft mij zoveel geholpen in mijn rouwproces, dat ik hier anderen (vooral ouders) ook mee wil helpen bij een verlies. En zo is mijn nieuwe missie en daarmee Adiós con Amor Uitvaartzorg geboren.

  • Facebook Metallic
  • LinkedIn Metallic
  • Twitter Metallic

Adiós con Amor /  © Jet van der Heijden  2019 /  Pedreguer  (Alicante)   Tel: 661 100 390

Design: mgc    Music: F.delarue